Tandoğan Şehit Celalettin İbiş İlkokulu


Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır. Geleceğin yıldız okulu olmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren, bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: 1. Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Kasım Atatürk´ ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul öğrencileri arasında yapılan " 10 Kasım Atatürk´ ü Anma Haftası" konulu şiir yarışmasında Okulumuz Öğrencisi Musa AKTAŞ üçüncü olmuştur. 2. Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Atasözleri ve Deyimler Yarışması" nda okulumuz 4. sınıf öğrencileri Hazal KÜÇÜKASLAN, Eylül AYAĞLI, Tuğba BALCI, Kürşat ALTINDAL ve Beyza GÜN ilçede üçüncü olmuşlardır. 3. Değerler Yolculuğu Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine yönelik "Annem Herşeye Değer" konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Kerem Can AKAR birinci olmuştur. 4. Okulumuz Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen "TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL PROJESİ" kapsamında temizlik ve hijyen açısından belirlenen kriterleri yerine getirerek "BEYAZ BAYRAK ve SERTİFİKA" almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 07:50-12:40
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: etwinning

Telefon - 0 312 316 33 50

Belgegeçer - (312) 316 3336

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://tandogansciio.meb.k12.tr

Adres - GÜLTEPE MAH. BABÜR CAD. TANDOĞAN ŞEHIT CELALETTIN IBIŞ ILKOKULU BLOK NO 40/1 ALTINDAĞ / ANKARA

Öğretmen :21
Öğrenci :312
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :2004
Öğretim Şekli :Tamgün

Yerleşim Yeri - Okul Ankara İli Altındağ İlçesinde Gültepe Mahallesinde olup Ankara Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesi ile komşudur.

Adres - GÜLTEPE MAH. BABÜR CAD. TANDOĞAN ŞEHIT CELALETTIN IBIŞ ILKOKULU BLOK NO 40/1 ALTINDAĞ / ANKARA

Ulaşım Otobüs, Minibüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi-